Пређи на главни садржај

Издајице рода свога

Ово прелепо мајско пре подне без иједног облачка, биће нажалост упамћено само као дан када је ухваћен генерал Ратко Младић. Дан када су европски дупелисци издали рођеног брата за шаку сребрњака, као што је то давно урадио Јуда Искариотски. Не само да су усавршили љубљење туђег дупета, него су у сагињању тако далеко отишли да су и сами себе у сопствени шупак целивали, ваљда им се толико допала ова вештина.

Није тајна да не подносим разне европске хорде које носе хвалоспевна имена Енглеза, Немаца, Холанђана, Шпанаца, Француза... али за ову несрећу звану клање рођене деце на олтару Европе, криви су ипак наши изроди. Аутохтона врста, веома отпорна на утицај наслеђа, дичну прошлост и интерес свог народа. Њихов циљ је само гледање далеко у будућност, до времена које чак ни Тарабићи нису могли докучити. Занату су их учили најбољи лопови на свету, дични Европљани за које се сви куну да су вредни, радни и поштени. Од кад, бре, то?

Па зар нису они потаманили целу Северну и Јужну Америку, Аустралију, Африку и пола Азије зарад пљачке, моћи и интереса? И ову другу половину би радо прождрали, али не смеју баш да зину на веће од себе. Навукли блага, исисали живот, па оставили јаднике да се копрцају у тобоже независним државицама и да раде до краја света за велможе. Онда су лепо сели и договорили се (као што се ради у цивилизованом свету) да од ономад мора да се пази. Шта је било - било је, али од сада треба да чувамо све ово што је наше. Па су написали нове законе и дали их варварима као Мојсије десет Божијих заповести. Лопов се лопова највише боји. Па где то има да добри, вредни и поштени народи два Светска рата започну? Поган људска, ето шта је.

(Следи одломак изразито вулгарног карактера, па ко је много фин, нека га прескочи. То је мој допринос цивилизованом понашању). Јебем ти ја ту Европу, али пошто сам шовиниста, још увек јебем само женски део Европе. Нажалост, накотило се по овој нашој Србији педера који би се радо омрсили са мушком половином Европе, али пошто су сувише велике пичке, радије га само пуше коме стигну. Цркли да Бог да, губавци свог народа. Жао ми је што не могу хришћански да окренем и други образ, понестало ми. Зато ове наше душе продане, овај талог фекалне масе састављен од лоповских политичара и размаженог слепачког грађанства, они упорно окрећу и десети и сто педесети образ, а понајвише гузицу своју, не би ли их неко карао за који евро. Нема везе, све се то заборави, а парице остају. Па ћемо онда и ми да почнемо да их брижно чувамо и постанемо добри, вредни и поштени као цели свет, јебем ли их у уста она њихова лоповска.

Нећу се баш радовати када почну да цркавају и њихова деца од антракса у неком будућем рату, када почну да испаравају у облаку нуклеарне печурке, али се нећу заплакати, то је сигурно. А овај наш коров, домаћи и увозни, па... наћи ће се неки добар алхемичар који ће моћи од гована питу да направи. Или бар да смућка неку нову варикину која ефикасно убија тврдокорне флеке, људски смрад и издајице рода свога. Па да опет будемо добар српски народ.

Коментари

Анониман каже…
Jude judine,i decu bi za pare prodali.